Conga, Bongo, Timbales of Cajon 

De conga, bongo en timbales zijn hoog ontwikkeld op Cuba. Buiten de Latijns-Amerikaanse muziek is het spelen van deze percussie instrumenten al vele jaren zeer populair in de popmuziek en breed toepasbaar in vele andere genres.

Individuele lessen conga, bongo of timbales 

Je leert de juiste speelhouding, waardoor je de techniek van het instrument goed kan ontwikkelen. We werken aan een mooi geluid. Het in de maat leren spelen is als percussioniste natuurlijk heel belangrijk. We leren leuke ritmes en werken aan jouw repertoire in een genre die jij leuk vindt! 

Indivduele lessen cajon 

De cajon is een kist waarop je kunt spelen. Het leren bespelen van de cajon is vrij makkelijk aan te leren. Je kunt erop spelen als een drumstel, maar ook allerlei andere stijlen als bv. Afrikaans of Latin. 

Groepslessen

Gedurende het hele jaar geef ik les aan percussie ensembles, Funky Cajon en World Percussion Kids. Deze worden gegeven in o.a. Doorwerth, Oosterbeek, Bennekom en Ede. Aanvraag voor een Ritmische scholing, Percussie workshop of Percussie Party zijn ook mogelijk 

  • docent Christine Schukking studeerde af aan het Arnhems Conservatorium en is een zeer ervaren en bedreven, bevoegd allround percussioniste. Buiten haar lespraktijk is ze zeer actief met optredens in Latin, Salsa, Pop, Lounge en Afrikaanse muziek. 
  • informatie en opgeven

terug naar startpagina