Dreumes en Peuterdans Oosterbeek

Voor alle peuters, dreumessen en kleuters van Oosterbeek verzorgt Dansschool Versteegh danslessen in Oosterbeek. Tijdens de lessen leren de kids op speelse wijze te bewegen op muziek. Bij de dreumesen is dat met een ouder/begeleider, vanaf 2,5 jaar dansen de kids in de peutergroep. Iedere les staat een thema centraal en wordt er veel gewerkt met attributen om de fantasie te prikkelen en de motoriek te verbeteren. 2 keer per jaar geven de groepen een voorstelling waarbij ouders en familie aanwezig mogen zijn.

info Dreumesdans 1,5 – 2,5 jr

Dansen voor de allerkleinste kinderen, want jong geleerd is oud gedaan! Kids van 1,5 tot en met 2,5 jaar maken kennis met bewegen op muziek. We doen dit met behulp van oude en bekende liedjes die beweging stimuleren. De fantasie wordt geprikkeld met behulp van materialen en verhalen. Tijdens deze les dansen de ouders mee.

info Peuterdans 2,5 jr – 4 jr

Peuterdans stimuleert de fantasie en beweging van kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. De lessen zijn opgebouwd rond diverse thema’s uit de belevingswereld van de kids. Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bewegen op muziek, waarbij aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, de ontwikkeling van de muzikaliteit, het richtings- en ritmegevoel en de bewustwording van het lichaam. Je danst een klein stukje van de les samen met je kind. Voor kinderen, jongens én meisjes, van 2,5 tot 4 jaar.

 

  • docent Romy, Merel, Laura en Femke
  • lesdag dreumesdans zaterdag 09.00
  • lesdag peuterdans zaterdag 09.45
  • kosten €45 voor 6 lessen
  • informatie: info@dansenbijversteegh.nl

terug naar startpagina