dreumesdans peuterdans kleuterdans in oosterbeek

Dreumes en Peuterdans Oosterbeek

Voor alle peuters, dreumessen en kleuters van Oosterbeek. Tijdens de lessen leren de kids op speelse wijze te bewegen op muziek. Bij de dreumesen is dat met een ouder/begeleider, vanaf 2,5 jaar dansen de kids in de peutergroep. Iedere les staat een thema centraal en wordt er veel gewerkt met attributen om de fantasie te prikkelen en de motoriek te verbeteren. 2 keer per jaar geven de groepen een voorstelling waarbij ouders en familie aanwezig mogen zijn.

info Dreumesdans 1,5 – 2,5 jr

Kids van 1,5 tot en met 2,5 jaar maken kennis met bewegen op muziek. We doen dit met behulp van oude en nieuwe bekende liedjes en beeldende muziek die beweging stimuleert. De fantasie wordt geprikkeld met behulp van materialen en verhalen. Tijdens deze les dansen de ouders mee.

info Peuterdans 2,5 jr – 4 jr

Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bewegen op muziek, waarbij aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, de ontwikkeling van muzikaliteit, het richtings- en ritmegevoel en de bewustwording van het lichaam. Peuterdans stimuleert op speelse wijze de fantasie en beweging! Voor jongens én meisjes van 2,5 tot 4 jaar.

  • docent woensdag Romy Wolkenfelt 
  • lesdag Dreumesdans woensdag en zaterdag 09.15-10.00 wekelijks (muv vakanties) 
  • lesdag Peuterdans woensdag en zaterdag 10.00-10.45 wekelijks (muv vakanties)
  • kosten €100 voor 16 lessen of €225 jaar voor 36 lessen/10 lessenkaart á €70 ook mogelijk
  • gratis proefles

terug naar startpagina