moderne dans

Wat is moderne dans?

Moderne dans is ontstaan als de tegenhanger van klassiek ballet. Ballet zweeft boven de grond en moderne dans stampt op en rolt over de grond. Moderne dans is een expressieve dansvorm. Allerlei soorten muziek kunnen gebruikt worden. De muziek bepaalt hoe de dans eruit ziet; langzaam zonder te stoppen of snel met veel accenten. 

In de lessen werk je aan spanning en ontspanningademhalingdynamiekruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier staat daarbij natuurlijk voorop! Moderne dans is een expressieve dansvorm. Allerlei soorten muziek kunnen gebruikt worden. De muziek bepaalt hoe de dans eruit ziet; langzaam zonder te stoppen of snel met veel accenten. 

Wat kun je verwachten tijdens de les?

In de lessen werk je aan spanning en ontspanningademhalingdynamiekruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier staat daarbij natuurlijk voorop!

  • lestijd dinsdag 17.30 (12-15 jaar)
  • docent Merel
  • locatie Bibliotheek de Klipper
  • kosten €150 voor 16 lessen/€320 voor 40 lessen
  • gratis proefles (vermeld locatie Oosterbeek)