Ramon Rambeaux drumles Oosterbeek

Wil je drumles?

Ben je nog heel jong, maar lijkt het je vet om op een drumstel te leren spelen? Of ben je al drummer, maar wil je verder leren, werken aan je skills? Niemand is te jong of te oud om te leren drummen. Het kan al heel eenvoudig op een paar trommels. En zijn je ouders bang dat het te hard gaat? Dat hoeft helemaal niet, je kunt plastic oefenpads kopen om op te oefenen en met een elektrisch drumstel met een hoofdtelefoon maak je ook helemaal geen lawaai.

lesinhoud

Tijdens de lessen leer je de basistechnieken, maat houden, speelhouding en wordt er in ruime mate meegespeeld met muziek. Ramon is een enthousiaste muzikant en docent en weet zijn kennis op een plezierige manier over te brengen.

de docent

Ramon Rambeaux studeerde aan de Conservatoria van Lyon, Hilversum en Arnhem en geeft al 30 jaar les aan diverse muziekscholen. Hij speelde als vaste drummer in oa The wild Romance van Herman Brood, The John Hayes Project (gitarist Mothers Finest) Paris Dandies en momenteel in Jan van der Meij’s Powerplay,  Hij heeft een plezierige manier om lesstof over te brengen met oog en aandacht voor de leerling. 

info drumles 

  • lesduur 30 min wekelijks muv vakanties
  • 5-lessenkaart €95/10-lessenlaart €185
  • docent Ramon Rambeaux
  • informatie: info@ramonrambeaux.nl

terug naar startpagina